Fiiliksiä matkasta

Työssäoppiminen Kyproksella oli kokonaisuudessaan ainutlaatuinen kokemus. Opimme kuinka paikalliset parturi-kampaajat työskentelevät ja saimme vinkkejä myös omaan tekemiseemme. Matkan ansiosta kielitaitomme karttui parempaan suuntaan ja itsenäistyimme. Tulevaisuudessa olemme rohkeampia ottamaan ulkomaalaisia asiakkaita ja toimimaan heidän kanssaan.

Matkassa hyvää oli mukavat työkaverit, ostosmahdollisuudet, Coral Beach Bay, lämmin sää, hotellin uima-allas, lähikahvila Tasty, jossa oli wifi, hyvät työajat sekä työmatka, ruokakauppojen ja ravintoloiden edulliset hinnat, paikallisten hyvä englannin kieli ja ystävälliset ihmiset.

Matkassa huonoa oli meluavat seinänaapurit, työpaikalla tekemisen puute, asunnon tukkeutuva vessa ja lavuaari, ajoittainen kylmä vesi suihkussa ja alkumatkan epätietoisuus.

Suosittelemme matkaa jokaiselle, joka on kiinnostunut työssäoppimisesta ulkomailla. Ulkomaille lähtevän opiskelijan tulee osata toimia itsenäisesti englannin kielellä, sekä olla sosiaalinen. Opiskelijalla tulee olla motivaatiota alaansa kohtaan. Hänen tulee myös matkalla varautua mahdollisiin asumis- tai työpaikan muutoksiin.

Pian lähdemme lentokentälle kohti Suomea. Kiitos kun luit blogiamme!😍


- Linnea ja Ella

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Week 4 - Viimeinen viikko

Week 1 - Tutustuminen