Week 3 - Elämää Pafoksella

Viikko lähti pyörimään lämpimillä keleillä. Maanantaina meille opetettiin hiusten pesu Kyproksen tapaan. Saimme kunnon opetuksen siihen kädestä pitäen. Saimme myös kuulla paikallisesta alamme koulutuksesta: Yleensä alamme koulu on Kyproksella yksityinen, mutta julkisiakin on pari. Yksityinen koulu kestää vuoden ja yksi työntekijä Romaniasta kertoi koulutuksen siellä kestävän 6kk-vuoden. Tiistaina Ellalle tehtiin geelilakkaus kynsiin aamupäivällä, jonka jälkeen teimme toisillemme föönauksen. 



Keskiviikkona teimme pikakampauksia toisillemme. 

 




Torstaina pesimme ja föönasimme työntekijöiden ja asiakkaiden hiuksia. Suurin osa asiakkaista on Englantilaisia tai Venäläisiä, mutta joukossa on tietenkin myös paikallisia.
Perjantaina pesimme ja föönasimme toistemme hiukset. Saimme pestä ja föönata myös parin asiakkaan hiukset. Viikonlopun kunniaksi kävimme syömässä Taco Bellissä.





Työmatkan kuljemme jalan. Matkaan kuluu aikaa noin 20 minuuttia ja se on pituudeltaan reilut 2 kilometriä.

Lauantaina menimme Kings Avenue Mallille shoppailemaan tuliaisia. Kävimme myös syömässä.




Shoppailujen jälkeen kävelimme satamaan, jossa söimme jäätelöt ja fiilistelimme iltaa.




Sunnuntaina lähdimme aamupäivällä bussilla Coral Beach Baylle. Bussiliput maksoivat yhteen suuntaan 1,50 € ja opiskelijakortilla 0,75 €. Rannalla vuokrasimme aurinkotuolit. 





Kävimme myös - yllätys yllätys - syömässä.



Palasimme bussilla takaisin ja kävimme Tastyssa kahvilla sekä blogia päivittämässä. Loppupäivän ja -illan olimme vain asunnolla.


- Linnea ja Ella






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fiiliksiä matkasta

Week 4 - Viimeinen viikko

Week 1 - Tutustuminen